Златка Блек поля победата в чалготека в Студентски град

Участници от двата сезона на Big Brother вдигаха наздравици през нощта
Обновена: 18 дек 2013 15:04 | 17 дек 2013 08:57, Александър Попов
97

Златка се раздава на дансинга. Снимка: Булфото

Златка Димитрова поля победата в Big Brother на шумно парти в чалготека в Студентски град, като домакин на празненството бе фолкпевецът Константин. На купона се събраха съквартирантите от риалитито, както и участници от завършилото преди това ВИП издание. Наздравици вдигаше и водещият Ники Кънчев.

Още по темата

Златка Райкова бе в компанията на гаджето си Георги, а останалият на второ място Лео -  в тази на "ревльото" Миро, който му отмъкна победата в Big Brother преди осем години. Мариан Кюрпанов пък обръщаше внимание предимно на Лияна и Ирина Флорин, докато Денди се дивеше на танците на Райна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: Big BrotherЗлатка Димитрова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
14
 
! Отговори
софиянец преди 10 години
До Анонимен 25- Стресът може да се лекува и с брейк, стандартни и латинотанци, а може да си тропнете и едно хубаво българско хоро/ което впрочем изисква повече физическа активност и издържливост от един кючек и е много по-сложно/:) Така, че - кючеците не са единствената форма за разтоварване:)
25
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Chalgata e ot mnogo golqmo znachenie za hvarlqne na stres v nashata Darjava ! Nqma nachin chalgata da ne sashtesvuva , tq e lesheben metod protiv cheren grib....... Haide pochvaite s minusite , dragi plateni nacionalisti i Atakisti !
24
1
 
35
 
! Отговори
гном преди 10 години
Да живее българската простотия!И чакайте да се оправим ;)
23
4
 
27
 
! Отговори
Йово преди 10 години
Честито на всички българи, доказахте защо живеете зле а това е защото нямате мозъци. Щом идолите са ви "Златките" и "тризначките" явно в тая държава няма добър материал както казваше Борисов. Да възхвалявате хора които не знаят столиците на Белгия и Румъния както и делата на Ботев и Левски ТОВА Е ПОЗОР.
22
0
 
33
 
! Отговори
противни сте бе преди 10 години
Така като сте се събрали всички *** на едно място трябва само една БОМБА и всички сме щастливи, че сме се отървали от вас !!!!!!
21
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Показателно за това на какво ниво е интелигентността на хората.
20
1
 
28
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
В ранните часове когато организаторите не могли да разтурят купона, разрешили на Недялко да изпее "Обре Нидялко малеле..." и всички доста бързо решили че е вече време да си ходят.
19
2
 
25
 
! Отговори
софиянец преди 10 години
До Анонимен 14 Победителка в КАКВО? Завърши магистратура; успешно си взе държавните изпити; спечели Нобелова награда; направи откритие/ иновация, с което промени живота на хората; избраха я на конкурс измежду 300 човека/ пиейчдита и професори/ и я назначиха на управленска позиция, която й позволява сигурен законен доход+ икономическа независимост? Ако си мислите, че "победата" в "биг брадър" е заветна цел на всеки в неговият живот, здраво сте го закъсали- време Ви е за преглед при психиатър:)
18
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И публикувахте тази "новина", защото...?
17
5
 
0
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
За какво става въпрос,за какво се ядете толкоз.....нещо не разбирам?
16
1
 
18
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Деее отвратителниците ...
15
1
 
34
 
! Отговори
срамно преди 10 години
Докато не се исчисти държавата от това чалгарство и ниска култура не ЕС ами и към Германия да се присъединим пак ще бъдем най на опашката на всичко.Проблема не е държавата а тези които живеят в нея за това хора с малко култура и амбиция се махат от ЧалгарияПриятен ден
14
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Dobre de , mrazite q Zlatka pak neq q izbrahte za pobeditelka ? Da razbiram li che horata neznaqt kakvo iskat , ili vecherno vreme praskate qki kiocheci a na sutrinta nqmate sili za poveche giobeci , i imenno za tova q mrazite chalgata !!!
13
2
 
43
 
! Отговори
МУНЧО преди 10 години
ДО КОГА В РОДИНАТА НИ БАЩИНА ЩЕ ВИЛНЕЕ ТАЗ ПРОСТАЩИНА.....ВЪПРОСЪТ Е КЪМ НИКИ КЪНЧЕВ....
12
3
 
16
 
! Отговори
пю преди 10 години
браво поне е с вишистка,интелигентна ***
11
3
 
41
 
! Отговори
Геле преди 10 години
Какъв човек трябва да си за да гласуваш за тази долнопробна ***!?
10
3
 
13
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Златка - възпята от поетаОтваря си очите - те горят, премрежват се и гледат небосвода, Да видиш ти какво момиче, брат - като жребица от разплодник!...Нищо ново, връщаме се към светлото монархическо минало отпреди 1944...
9
2
 
45
 
! Отговори
цирк преди 10 години
Добрата Златка,според Патрашкова която за 2 год.научи 5-6 европейски столици,но не и химна,професионално облечена с рокличка с дължината на потник,изуми българите с истерии и ревове,преди и след победата.Особено горък беше след победата,когато прецени,че парите трябва да идат по предназначение.
8
2
 
55
 
! Отговори
Леко Озадачен преди 10 години
ВърхЪ! Мутри, ***, сноби-****аси и откровени ***.... Мега "ВИП" ***....
7
1
 
29
 
! Отговори
пфууу преди 10 години
Денят ми се осмисли!